AMERSFOORT – Zondagmiddag is er een groep van 13 personen gedropt bij station Amersfoort-Centraal. De groep gekleed in netjes jasjes met daaronder een panty werd op pad gestuurd zonder enige vorm van identificatie. 

De politie werd op verzoek van de NS veiligheidservice ingeschakeld omdat de personen geen geldig vervoersbewijs bij zich hadden maar wel binnen de poortjes van het station liepen. Doordat de groep geen geld bij zich hadden maakte dit het voor de groep extra lastig om ergens te kunnen komen. 

Uiteindelijk na lang wachten kwam de groep een bekende tegen die 13 treinkaartjes voor de heren kocht waarmee zij hun reis konden vervolgen. De dropping maakte deel uit van een ontgroening van een studentenvereniging. 

De verschijning van 13 mannen in pantys trok veel bekijks op het station.

View this post on Instagram

Vanmiddag werden collega's op verzoek van @ns_veiligheidservice naar het station Amersfoort gestuurd vanwege 13 reizigers die zonder vervoersbewijs en zonder identiteitsbewijs met de trein reisden. De groep werd buiten de poortjes van het station uit begeleid. Het bleek te gaan om de ontgroening van een studentenvereniging. De groep was zonder geld, id-bewijs en telefoon en ín panty gedropt. Uiteindelijk trof men na lange tijd wachten een bekende die 13 treinkaartjes kocht, waarmee de groep de reis kon vervolgen. #vanjevriendenmoetjehethebben . . . . . #instapolitie #instapolice #instacops #politie033 #pol033 #waakzaamendienstbaar #033 #pmn247 #amersfoort #samenwerkenaanveiligheid #ontgroening #studenten

A post shared by Miquel Wijna (@miquelwijna) on

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here