ROTTERDAM/AMERSFOORT – Afgelopen nacht hebben fietsendieven een aanhangwagen vol met fietsen geladen in de Zorcherstraat in Rotterdam.

Een oplettende getuige zag de gebeurtenis en lichtte de politie in, toen deze ter plaatse kwamen waren de verdachten al gevlogen met de buit. Ondanks alles kon de getuige wel een kenteken aan de politie doorgeven waarna deze direct door de politie in de systemen werd ingevoerd. 

De verdachten reden een ANPR camera voorbij op de A12 bij knooppunt Ouderijn waarbij de politie een hit kreeg. Hierop werden diverse eenheden naar de locatie gestuurd om het betreffende voertuig met aanhanger te zoeken uiteindelijk konden de verdachten vlak voor Amersfoort aangehouden worden. 

De aanhanger met fietsen erin is in beslag genomen en de verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau in Capelle aan den Ijssel.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here