AMERSFOORT – Het einde van het evenementenseizoen nadert, een zomer vol evenementen is voorbij echter zijn we nog niet klaar en hebben we nog een paar leuke evenementen dit weekend. 

Vrijdag (avond) 31 Augustus 033Live!

Het is weer tijd voor 033Live de zomereditie! Een hollands muziek festival met optredens van onder andere Tino Martin en Samantha Steenwijk. De laatste 150 kaarten zijn in de verkoop gegaan. Wil je er nog bij zijn? Bestel dan hier je kaarten.

Zondag (overdag) 2 September Keistad Triathlon

Zwemmen, fietsen en lopen tijdens de Keistad Triathlon. Na al enkele edities is de Keistad Triathlon een begrip in Amersfoort geworden en elk jaar weer druk bezocht door deelnemers en publiek. Let op: door dit evenement zullen meerdere delen rondom het centrum afgesloten zijn!

Zaterdag (avond) 1 September  WE ALL LOVE 

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s neemt je mee terug naar de tijd van Dirty Dancing, Madonna, The Spice Girls, Destiny’s Child en natuurlijk DJ Paul Elstak!

Deze daverende dansavond is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bijna legendarisch feest, met steevast een uitverkocht huis. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de 80’s, 90’s en 00’s.

Wil je er nog bij zijn? Bestel dan hier je kaarten.

Zaterdag (avond) 1 September Taptoe Amersfoort

De Taptoe Amersfoort op de Hof is een terugkerend evenement in Amersfoort. Met optredens van showband Juliana, Fanfare Korps Nationale Reserve en showband Amigo uit Leiden beloofd dit evenement weer een waar spektakel te worden. De toegang voor dit evenement is gratis. 

Zaterdag (avond) 1 September Film aan de Eem!

Film aan de Eem! Kom gezellig de film Greatest Showman kijken op een groot outdoor scherm op het eemplein! De toegang is gratis en de film begint om 20:30 uur. 

Het evenement word georganisseerd door Pathe Outdoor en de winkeliersverenging van het Eemplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here