AMERSFOORT – Gisteren werden twee 16-jarige Amersfoorters aangehouden voor bezit van een stroomstootwapen. De politie kreeg omstreeks 16:00 uur de melding dat in een bioscoopzaal aan de Snouckaertlaan 2 jongens met een stroomstootwapen waren gezien.

De agenten die ter plaatse kwamen controleerden de aangewezen jongens, maar troffen in eerste instantie geen stroomstootwapen aan. Dat werd vervolgens aangetroffen in een van de stoelen waar de jongens zaten. Het betrof een stroomstootwapen in de vorm van een zaklamp.

Foto: Politie Amersfoort

De jongens werden aangehouden voor bezit van een verboden wapen en de ouders werden in kennis gesteld. Na onderzoek bleek dat tegen 1 van de jongens onvoldoende bewijs bestond. De andere jongen krijgt zijn straf nog te horen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here