Tijdens het jaarlijkse Sportgala zetten we Amersfoortse sporters in het zonnetje. Dit jaar huldigen we op 26 november in theater Flint de kampioenen en kiezen we de Sportman, Sportvrouw, Sportvereniging, Sportploeg en het Sporttalent van het jaar. Sporters en ploegen die in het afgelopen seizoen kampioen zijn geworden en sporters die in aanmerking komen voor een nominatie voor één van de titels, kunnen zich tot 1 oktober 2018 aanmelden via de website www.amersfoortsportgala.nl

Foto: https://www.amersfoortsportgala.nl/

Wethouder Hans Buijtelaar (Sport): “Op het Sportgala vieren we alle sportprestaties. Een feest om onze sporthelden te eren en in stijl iedereen te ontmoeten die Amersfoort als sportstad verder brengt.” 
Het middagprogramma start om 16.30 uur en is geheel gericht op de jeugd. Naast de huldiging van de jeugdkampioenen wordt ook de kampioen van het Amersfoorts Schoolsportkampioenschap in het zonnetje gezet. Vanaf 20.00 uur vult de zaal zich met feestelijk geklede sporters. Hoogtepunten zijn ook de verkiezing van Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en SportSpecial van het jaar.

Het Sportgala en de huldiging van de kampioenen wordt georganiseerd door de gemeente Amersfoort, SRO en de Amersfoortse Sportfederatie. Iedereen is welkom!

Sportmatchbeurs
Helemaal nieuw is de Sportmatchbeurs voor bedrijven en sportverenigingen. De Sportmatchbeurs vindt ook op 26 november plaats, in de middag. Het is dé ontmoetingsplek voor bedrijven en sportverenigingen om hun kennis en kunde, handen, tijd, ruimte en middelen uit te ruilen. Aanmelden kan via www.matchpointamersfoort.nl/sportmatchbeurs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here