OLYMPUS DIGITAL CAMERA

rond 02:00 uur moest de brandweer met meerdere wagens uitrukken voor een brand in een supermarkt aan de Noorderwierweg in het Soesterkwartier.

Bij aankomst kwam er al een flinke rookontwikkeling vrij wat ervoor zorgde dat een deel van de wijk vol met rook hing. Meerdere omwonende werden direct geëvacueerd, sommige bewoners moesten door ambulancepersoneel nagekeken worden omdat deze rook hadden ingeademd.

De brand is ontstaan in de meterkast en verspreidde zich rap wat zorgde voor veel rook en warmte. Diverse aanliggende huizen hebben veel rookschade opgelopen. Stichting Salvage is ter plaatse om de schade op te nemen, de mensen die boven de supermarkt wonen en daarnaast moesten voor de nacht op een andere plek slapen. In de winkel is de schade groot.

Omstreeks 03:00 uur kreeg de brandweer de brand onder controle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here