Foto: Jos Schuurman
Foto: Jos Schuurman

AMERSFOORT – Zondagmiddag is er een verkeersregelaar gewond geraakt nadat hij mishandeld werd terwijl hij aan het werk was bij de Keistad Triathlon.

De verkeersregelaar stond bij een wegafsluiting toen een automobilist aan kwam rijden, deze werd de toegang geweigerd omdat het evenement nog bezig was, de bijrijdster van het voertuig was het hier niet mee eens en ging verhaal halen bij de verkeersregelaar waarna ook de bestuurder van de auto zich er mee ging mengen en het uitliep op een handgemeen. Omstanders zijn tussen de twee partijen gaan staan waarna de bestuurder en bijrijdster zijn vertrokken.

Een ambulance moest ter plaatse komen om de verkeersregelaar te behandelen aan zijn verwondingen aan het hoofd maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek genomen.

Voor de Keistad Triathlon zijn diverse wegen in de omgeving van de binnenstad afgesloten voor het verkeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here