AMERSFOORT – Vanaf vandaag heeft de politie haar socialmedia accounts op zwart gezet. Dit is een actie in een langslepend conflict over een verbeterde CAO.

Geen spoed geen politie

De CAO staking acties zullen zich niet alleen op social media richten maar ook op straat zal de politie actief actie gaan voeren. Zo heeft de politie een stakingsactie voorbereid voor het aanstaande weekend waarin de politie enkel en alleen nog ter plaatse komt bij een levensbedreigende situatie. Dit doen zij onder het motto geen spoed = geen politie waarin er vanaf vrijdag 14 september 18:00 uur tot  zondag 16 september 23:59 uur niet gereageerd word op zogenaamde prio 2 meldingen.

Dorpsfeest Hoogland & Into The Woods

Dit weekend vinden ook 2 grote evenementen plaats in Amersfoort/Hoogland of dit gevolgen heeft door de staking die dit weekend zal plaatsvinden is nog niet duidelijk. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here