Sinds vandaag heeft Het nieuws uit Amersfoort in samenwerking met Snel nieuws Amersfoort een android app uitgebracht.

Naast de app zijn er ook andere diverse mogelijkheden hoe je ons kan volgen en zijn er diverse manieren hoe je het laatste nieuws snel en gemakkelijk op je telefoon kan ontvangen. Welke manieren er zijn hebben wij op een rijtje voor je gezet!

Snel nieuws push meldingen: Klik op de website op het belletje rechts onderin en klik op subscribe daarna ontvang je automatisch een melding als er een nieuw artikel is geplaatst.

Als je voor het eerst de website bezoekt krijg je een popup melding te zien met de vraag of je toestemming wilt geven om notificaties te ontvangen. indien je op JA klikt dan ontvang je ook de meldingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here