Op maandag 28 oktober weet een vrouw op het Enkeerdpad een straatroof te voorkomen. De politie wil graag weten wie deze voorbijgangster is. Ook zoekt de politie andere getuigen van dit incident.

Op maandag 28 oktober 2019 omstreeks 18:15uur fietst een 15-jarige jongen naar de atletiekvereniging in Hoogland. Het slachtoffer fietst via het Masker het Enkeerdpad op in Park Schothorst. Op het Enkeerdpad wordt hij ter hoogte van het grote grasveld door twee jongens aangesproken, die op een zwarte scooter met windscherm kwamen aanrijden. Het slachtoffer moest onder bedreiging zijn airpods afstaan. Zou hij dat niet doen, dan zou hij gestoken worden. Een voorbijgangster heeft dit kunnen voorkomen.

Bent u deze vrouw?

Hoe dit precies gebeurd is, is nog niet bekend. De politie is op zoek naar deze vrouw die hier meer over kan vertellen. Bent u deze vrouw? Of weet u wie dit is? Neem dan contact op met de recherche in Amersfoort via 0900-8844?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here