Vanavond is tijdens het groot stedelijk prinsenbal de stadsprins voor het jubileum seizoen 2019 – 2020 bekend gemaakt.

Stadsprins Joris 44 zal samen met zijn adjudanten Hans en Martin voorop gaan lopen. De stadsprins (Fred Eldeeman) is geen onbekend gezicht in Amersfoort, hij is als uitbater van Café ‘t Singeltje welke gevestigd zit aan de Zuidsingel.


Ook zijn de twee adjudanten geen onbekenden in het carnaval. Adjudant Hans den Ouden loopt al jaren mee in het carnaval, Adjudant Martin Reinhard verzorgd al jaren bij de lokale carnavalsverenigingen het muziek als DJ. Beide heren zijn ook bekend als carnavalisten die het carnaval in hart en nieren hebben zitten.

Het gevolg zal het seizoen doorgaan onder het motto “Een geschrobd Carnaval”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here